Voor kerst

Kerstpakketten

  • Adopteer een of meer pakket(ten) á € 5,- voor gedetineerden in de PIL en/of Rentray en schrijf er een persoonlijke wens bij. Je kunt contant betalen maar ook d.m.v.een machtigingskaart. De pakketten worden door ons gevuld en bezorgd.
    • Neem een kerstdoos mee en vul die met leuke/lekkere/nuttige dingen voor iemand uiteen van de inloophuizen of andere instellingen, of voor iemand uit onze gemeente die het goed kan gebruiken.
    • of je kunt (al dan niet met je KG) een kerstdoos kopen voor € 1,- en zo’n kerstpakket maken voor bv. een bijstandsmoeder of iemand die eenzaam is in jouw omgeving.

Vervoer en bezorgen kerststukjes
Heb je een auto en tijd over? Dan kun je kerststukjes bezorgen bij mensen uit de gemeente die we graag een hart onder de riem willen steken.

Metamorfose
De ontmoetingsruimte, de aula en het Grand Café worden omgetoverd in kerstsfeer. Dat gebeurt op zaterdag 8 december. Houd je van ‘versieren’, geef je dan op!

Gebruik middelen om mensen uit te nodigen
Vanaf 2 december zijn de posters, flyers en uitnodigingskaarten weer beschikbaar en hangt het grote spandoek op de Bunker. Ook via social media kun je goed mensen uitnodigen. Maak gebruik van al deze middelen; jij mag Gods instrument zijn om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met het Licht van de Wereld.

Kijk met iemand samen naar de livestream van de dienst
Denk na of jij mogelijkheden hebt om op kerstavond met de mensen die daar komen, naar de livestream van de kerstnachtdienst kunt kijken. Bv. een verzorgingshuis. Meld dit dan, vóór je het gaat regelen, bij Janny Kops, of op de kerstactiemarkt. Wij ondersteunen je graag waar nodig met  de techniek.