Fijn dat je aanwezig was in de Kerstnachtdienst.
We hopen dat het een mooie ervaring voor je was.

Het vervolg…

Misschien zijn er dingen over Kerst die je vandaag voor de eerste keer hoorde of was er iets dat je bijzonder aansprak. Als je hier meer over wilt weten… dat kan!

Iedere zondag is er om 10.00 uur een dienst waar je van harte welkom bent. Ook zijn onze diensten live te volgen op www.pijler.nl. Het maakt niet uit of je veel of weinig weet van God en de bijbel. De diensten zijn waardevol, begrijpelijk en leerzaam voor iedereen.
Er is voor de kinderen van 4 t/m 12 bijna elke zondag een leuk programma (Kings Kids) dat is afgestemd op hun leeftijd. Voor de kleinsten van 0 t/m 3 is er elke zondag crèche en een peuterprogramma.

Op zoek naar God?
Als je nadenkt over God kunnen er veel vragen opborrelen… Bestaat God wel? En hoe zit dat met de bijbel? Waarom is er zoveel ellende in de wereld? Is er een leven na dit leven? Hoe zit dat met al die godsdiensten? Belangrijke vragen die voor veel mensen herkenbaar zijn.

De (gratis) cursus ‘Op zoek naar God’ helpt je om antwoorden te vinden op deze en andere vragen. Weet dat ook jij daar van harte welkom bent. In 12 avonden proberen we met elkaar de antwoorden te vinden op vragen die je hebt. Geef je op via opzoeknaargod@pijler.nl of via de aanmeldbutton op de homepage van onze website www.pijler.nl. Daar vind je ook meer informatie over de cursus.

We starten op dinsdag 7 januari. Tijd: 20.00-22.00 uur

Jongeren
Ben je tussen de 12 en 23 jaar, dan vind je het vast leuk om met jongeren van jouw leeftijd om te gaan. Daarvoor zijn er in de Pijler tal van mogelijkheden. Voor elke leeftijdsgroep zijn er eigen activiteiten, zoals eigen diensten, kleine groepen, leuke activiteiten zoals lasergamen of een escaperoom. Volg ons op instagram via jongerenwerkdepijler, kijk op www.pijler.nl of mail naar saskiawerkhoven@pijler.nl

Senioren
Ook voor oudere mensen is er wat te doen in de Pijler. Om de week is er op vrijdagmiddag een boeiende themamiddag, met een interessante lezing, een muziekgroep, een film o.i.d. Altijd met een gezellige omlijsting van koffie/thee en iets lekkers. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom. Blijf niet thuis zitten, maar bel (0320-265010) of mail (info@pijler.nl) ons voor meer info en data.

Kleine groep
De Pijler is een grote kerk, waar het misschien lastig lijkt om aangesloten te raken. Zou jij liever in een wat kleinere groep meer mensen willen leren kennen met wie je kunt praten over God, geloof en leven? Een groep die voor je zorgt als je dat nodig hebt? Een groep met wie je het leven en je vragen kunt delen? Sluit je dan aan bij een Kleine Groep bij jou in de buurt via kg@pijler.nl

Persoonlijk contact
Wil je een persoonlijk gesprek over jouw vragen en situatie? Neem dan contact op via  info@pijler.nl of tel.0320 26 50 10 (tijdens kantooruren). Na iedere dienst kun je ook je vragen stellen bij de ContacTafel. Daar helpen we je graag.

Boektiek
Meer lezen over het christelijk geloof? In de boekwinkel van de Pijler zijn bijbels en andere boeken over God verkrijgbaar. De boektiek is elke zondag geopend voor en na de dienst en op doordeweekse avonden als er cursussen e.d. zijn.

Wil je meer weten over onze kerk of de kerstboodschap nogmaals beluisteren?

Bezoek dan www.pijler.nl

Mocht je de kerstnachtdienst nogmaals willen bekijken, dan kun je dat hier doen, vanaf 1e kerstdag!

https://www.youtube.com/watch?v=pJJxv2R8SGw