Wanneer: 24 december 2019
Diensten om: 19.00 | 21.00 | 23.00 uur
Locatie: Ketelmeerstraat 90 in Lelystad

Parkeren
Naast de Pijler is een grote parkeerplaats waar je je auto kunt parkeren. Let op: als je in Lelystad woont en de afstand naar de Pijler is te lopen of te fietsen dan raden wij aan daar gebruik van te maken. De ervaring leert dat de parkeerplaatsen snel vol zijn.

Garderobe
Bij binnenkomst is het mogelijk om je jas af te geven bij de garderobe.

Kinderopvang
Tijdens de kerstnachtdiensten is er helaas geen opvang voor de kinderen. Ze zijn van harte welkom om de kerstnachtdienst met ons mee te vieren. De dienst duur ongeveer een uur.
Op zaterdag 21 december is er om 14.30 uur een kinderkerstfeest voor kinderen en hun (groot)ouders. Klik hier voor meer informatie over het kinderkerstfeest.

Grand Café
Op Kerstavond is het Grand Café vanaf 20.00 uur in de ‘Bunker’ geopend tot aan het einde van de avond. Ontmoet elkaar voorafgaand aan de dienst of kom nagenieten  van de dienst onder het genot van een hapje en drankje. Het Grand Café is ook geopend tijdens de 2e en 3e kerstnachtdiensten.

Ziek of slecht ter been
Als je niet zelf kunt komen kun je de kerstnachtdienst live meebeleven via internet. De livestream is 10 minuten voor aanvang van de diensten actief via pijler.nl/live.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen over de kerstnachtdiensten of over iets anders? Stuur ons een berichtje via de contactpagina. Of zoek contact via FacebookTwitter of Instagram, hier vind je ook een paar sneak-previews.