Ben je naar aanleiding van de kerstnachtdienst geraakt en wil je meer weten over wie God is? Kom dan op dinsdag 7 januari 2020 naar de cursus ‘Op zoek naar God’. Deze cursus is voor iedereen vrij toegankelijk, ongeacht achtergrond.

Startdatum: 7 januari 2020
Aantal avonden: 12
Aanvang avond: Inloop vanaf 19.45 uur. De avonden duren tot uiterlijk 22.00 uur
Locatie: Evangelische kerk de Pijler, Ketelmeerstraat 90 in Lelystad
Toegang: gratis, wel graag even aanmelden
Programma van de avonden: kijk hier voor het programma.
Vragen? Kijk bij veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via het contactformulier.

De cursus ‘Op zoek naar God’ is een ontdekkingsreis voor mensen die op zoek willen God en wie wil ontdekken wat Zijn bedoeling met ons leven is. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Bijvoorbeeld wat de zin van het leven is? Of waarom is er zoveel leed in de wereld. Hoe weet je nu zeker dat God bestaat? En is er leven na dit leven?

In 12 avonden gaan we met elkaar op reis. Er is ruimte om te luisteren, te praten, te overdenken wat God in jouw leven kan betekenen. Met als basis een open sfeer en respect voor elkaar. Dit vindt plaats in vaste kleine groepen onder begeleiding van een gespreksleider. Door met elkaar ervaringen te delen, je vragen te stellen en te leren van elkaar krijg je voldoende stof tot nadenken wat je nu wel of niet gelooft. We helpen je graag op weg in je zoektocht naar God.

Om een idee te hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten is het fijn als je je aanmeld via het aanmeldformulier.

Van harte welkom!